• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Juventus 4-0. Eddy Harlem Gnohere (29 de ani) a început partida de pe Arena Națională ca rezervă, dar a sfârșit prin a fi comparat de colegi cu fostul mare atacant italian Filippo Inzaghi (44 de ani), după golul marcat cu spatele.

Introdus pe teren, în locul lui Ovidiu Popescu, în minutul 76, atacantul francez a avut nevoie de patru minute pentru a marca. La o fază care nu anunța mare lucru, care l-a avut în prim plan pe Florinel Coman, ”Bizonul” s-a aflat pe traiectoria șutului. Mingea l-a lovit în spate pe atacant, după care s-a dus în poarta lui Drăghia. Faza a stârnit amuzamentul tuturor.

”Bizonul este un fel de Inzaghi! E bine că a marcat, sper să o mai facă și de acum înainte. Nu contează cum, important este să intre mingea în plasă”, a spus Tănase, după meci, la microfonul Digi Sport. 

Comparația cu Inzaghi nu este deplasată, deoarece și fostul atacant italian avea flerul de a trimite mingea în plasa adversă cu orice parte a coprpului său.

Și Nicolae Dică s-a bucurat de reușita francezului, care a ajuns astfel la 11 goluri în actualul sezon al Ligii 1. 

"E bine că marchează. Important e că atunci când intră pe teren este profesionist, își face treaba cât poate el de bine, indiferent că joacă 20 sau 60 de minute" a declarat Dică, la final, la Digi Sport.

În schimb, Alibec pare a se afla într-un labirint din care nu știe cum să mai iasă. Și nici nu are parte de norocul lui Gnohere.

”Nu am ce să fac! Alibec trebuie să-și revină, pentru că Steaua nu stă după el. Steaua are obiectiv campionatul și un parcurs cât mai lung în Europa League, dar nu are obiectiv în funcție de un jucător anume. 

Îmi pare rău, dar nu stăm după el. El trebuie să facă ceva, să lucreze separat, să nu se mai gândească la niciun transfer. Are nevoie de o pregătire de iarnă așa cum trebuie, cu strictețe urmată și sunt convins că va fi iar ce a fost. 

Îi urez să-și revină cât mai repede”, a spus Gigi Becali, după meci, ÎN DIRECT, la ”Digi Sport Special”.

VIDEO cu golul marcat de Gnohere