• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a început devreme campania de achiziții și a semnat deja cu 3 jucători de la Ceahlăul: Doru Popadiuc, Sebastian Chitoșcă și Cătălin Ștefănescu. Pentru următorul transfer, menit să întărească flancul stâng al apărării, roș-albaștrii se vor lupta cu Dinamo.

După ce Dinamo și-a anunțat interesul pentru mijlocașul Amir Jorza, de la UTA, Mircea Rednic a fost miercuri la meciul divizionarei secunde, unde l-a urmărit și pe fundașul stânga Bogdan Burlă, pentru care și-a anunțat și Steaua interesul, potrivit Gazetei Sporturilor. La meciul cu Unirea Tărlungeni a fost prezent și Mirel Rădoi.

Sub ochii antrenorilor celor doi granzi, Burlă (19 ani) a înscris un gol din lovitură liberă, primul pentru el în acest sezon.

La Steaua, Burlă s-ar lupta pentru un post de titular cu Guilherme. Cealaltă variantă a roș-albaștrilor este Alin Toșca, folosit în acest sezon ca fundaș central. La Dinamo, variantele lui Rednic sunt Steliano Filip (folosit mai mult ca mijlocaș), Ghomsi sau, în caz de urgență, Collins Fai.

Roș-albaștrii urmăresc și un jucător străin: pe portughezul Nuno Pinto, care a jucat și la Astra Giurgiu.

9 meciuri a jucat Bogdan Burlă în acest sezon în Liga a 2-a.

Sursa foto: glsa.ro