• Fotbal, Liga 1: Astra - CSM Poli Iași (vineri, 21:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis (duminică, 21:15, Digi Sport 2) și Deportivo - Real Madrid (duminică, 23:15, Digi Sport 2)

Daniel Benzar este una dintre revelațiile acestui debut de sezon, la FCSB. Fratele mai mic al internaționalului transferat recent de Gigi Becali a impresionat pe toată lumea după golul superb marcat la Chiajna.

Mirel Rădoi este cel care l-a adus pe jucătorul de 19 ani la Steaua de la LPS Banatul, în 2015, iar fostul antrenor al ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că a fost ”cucerit” de când l-a văzut prima oară.

"Nu aveam nevoie de nicio impresie, știam că are multe calități. Eu l-am descoperit și transferat la Steaua după ce am organizat o selecție la Clinceni, în momentul în care am semnat cu Steaua ca antrenor", a spus Rădoi, pentru eusunt12.ro.

La primul meci ca titular al lui Benzar, acesta a marcat un gol de generic, prin care a egalat la Chiajna. Execuția lui l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu și acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului.

”Benzar a avut un șut senzațional, a fost premeditat, a mai avut o tentativă. Execuția lui Benzar este de manual, de Del Piero. Am auzit numai lucruri bune despre copilul ăsta, bravo”, a spus Dumitrescu, la Digi Sport.