• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Constantin Budescu a debutat oficial pentru FCSB și nu a făcut-o deloc rău. Mijlocașul ofensiv a marcat la primul său meci pentru roș-albaștri în victoria cu 2-1, în fața celor de la Voluntari. Golul înscris de jucătorul de 28 de ani a fost marcat dintr-un penalty obținut de Tănase.

Budescu a impresionat prin execuțiile sale. Mijlocașul ofensiv a încercat să înscrie direct din corner și a fost destul de aproape să o facă. În minutul 23 al jocului, noul număr 11 al celor de la FCSB a executat o lovitură de colț de pe partea stângă, cu interiorul piciorului drept, și la pus la grea încercare pe goalkeeper-ul celor de la Voluntari.

Execuții fostului jucător al Astrei nu este deloc întâmplătoare. Din informațiile Digi Sport, Budescu exersează la antrenamente astfel lovituri și nu doar cu interiorul piciorului său de bază, ci și cu exteriorul. Ambiția lui e să reușească să marcheze din corner.

De altfel, Budescu a recunoscut că se simte excelent la FCSB și a rămas impresionat de primirea fanilor. ”M-am simțit și eu fotbalist”, a spus acesta la finalul jocului.

VIDEO cu execuția lui Budescu din corner

Budescu ne-a obișnuit în ultimii ani cu execuții spectaculoase. Pe când evolua la Astra a reușit câteva goluri senzaționale, iar Marius Șumudică, fostul său tehnician spunea că acesta face pariuri cu colegii că reușește să marcheze goluri din parcare, lucru pe care de altfel l-a și reușit la un antrenament al fostei sale echipe.

VIDEO cu golul marcat de Budescu din parcare

750.000 de euro a plătit FCSB pentru Budescu, valoarea clauzei de reziliere a contractului fotbalistul în vârstă de 28 de ani, din care 450.000 de euro a primit Astra și 300.000 jucătorul. Înţelegerea este valabilă 4 ani, iar fotbalistul va avea un salariu de 240.000 de euro pe an.

1 meci și un gol are Budescu în tricoul FCSB, în meciurile oficiale.

1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT