• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Denis Alibec nu se regăseşte în acest sezon. Atacantul celor de la FCSB nu a marcat încă în actuala ediţie de campionat, iar în derby-ul cu Dinamo, câştigat de roş-albaştri cu 1-0, Nicolae Dică l-a schimbat la pauză.

La sfârşitul meciului, căpitanul vicecampioanei a fost apărat de directorul sportiv Mihai Stoica, deşi cei doi au avut neînţelegeri în trecut. Oficialul a explicat că forma slabă a jucătorului de 26 de ani este legată de problemele medicale ale acestuia.

"Uitaţi-vă la comportamentul pe care l-a avut pe banca de rezerve în repriza secundă şi cum se bucură la sfârşitul meciului. E un jucător de grup, care ne va rezolva alte meciuri, nu poate rezolva toate meciurile.

Alibec are probleme medicale, care îl împiedică să se prezinte în cea mai bună formă. Are o pubalgie. Întrebaţi fotbaliştii care au suferit de aşa ceva, să vedeţi cât de îngrozitoare e afecţiunea asta. Nu-l lasă să-şi facă jocul.

Dacă Denis Alibec era la 100%, aveau probleme cei cu tabela", a declarat Mihai Stoica.

Atacantul a refuzat să dea vina pentru perioada mai puţin bună pe care o traversează pe accidentare şi a spus că probabil trebuie să muncească mai mult.

"Nu prea sunt în formă, voi munci în continuare. Nu mă interesează ce vorbeşte lumea. Sunt supărat că nu marchez şi nu dau pase de gol. Voi reveni. Probabil că trebuie să muncesc mai mult", a spus Alibec.