• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Juventus 4-0. Roș-albaștrii s-au impus și grație ”dublei” lui Florin Tănase, care a marcat ambele goluri în același mod, adică cu capul. La flash-interviul acordat pentru Digi Sport, ”decarul” vicecampioanei a explicat ce a schimbat în bine în jocul său.

”Atitudinea s-a schimbat puțin la pauză, apoi am marcat un gol și apoi ne-am descătușat. Dacă înscriam în prima repriză era mai ușor. Nu pot spune că mă simt mult mai bine ca al doilea vârf, eu mă simt bine oriunde în atac.

La pauză, Dică ne-a spus să facem presing avansat, să atacăm cu mai multă forță, și de aceea mi-a comunicat că voi juca acolo”, a spus Tănase, după meci.

Considerat omul meciului de către Ilie Dumitrescu și pentru plusul pe care l-a adus pe faza ofensivă, în afara golurilor, Tănase a mai spus ce face în plus la antrenamente pentru a da un randament cât mai bun.

”Golurile cu capul nu au fost întâmplătoare. După fiecare antrenament stau în plus cu domnul Viorel Tănase și lucrez la loviturile de cap. Așa s-a întâmplat și înaintea acestui meci. 

În plus, în fiecare zi merg la sală, lucrez suplimentar și mă bucur că mă simt din ce în ce mai bine. Mă bucur că am ajuns la cota 8, sper să continui tot așa”, a mai precizat Tănase, la Digi Sport.

VIDEO cu primul gol marcat de Tănase

VIDEO cu al doilea gol al lui Tănase