• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Juventus București - FC Botoșani 0-2. Botoşaniul şi Juventus Bucureşti nu au timp de odihnă - urmează etapa intermediară, în care moldovenii au derby cu Iaşi, iar lanterna roşie se deplasează la Viitorul lui Hagi. Ajunsă la trei puncte de primul loc, FC Botoşani trage tare să rămână în play-off.

"Încercăm să luptăm pentru tot ce am realizat până acum, să ne apărăm punctele câștigate și să ne îmbunătățim situația din clasamanet. Cu siguranță va fi un drum lung" a declarat antrenorul Costel Enache în momentul în care a fost întrebat despre o eventuală calificare a moldovenilor în play-off.

Jucătorii de la FC Botoșani se gândesc la play-off, dar nu-și fac încă niciun calcul. "Noi jucăm la victorie fiecare meci și dacă la sfârșit o să ne clasăm acolo sus, o să fie o bucurie și mai mare" a declarat Mihai Roman. "Ne bucurăm pentru această victorie, dar ne așteaptă două meciuri grele acasă și sperăm să luăm puncte" a adăugat Laurențiu Buș, golgheerul Ligii 1. Cu reușita de pe terenul lui Juventus, fostul jucător al Oțelului a ajuns la 5 reușite.

Lanterna roşie Juventus Bucureşti îşi face deja calcule pentru play-out. Pentru echipa fără victorie pe prima scenă urmează o deplasare pe terenul campioanei Viitorul, în direct la Digi Sport 1 joi de la ora 16 00.

"Viitorul are sânge proaspăt, noi suntem echipa mai vârstnică. O să menajez unii jucători" a declarat antrenorul Marin Barbu. "Trebuie să facem ceva și să câștigăm pentru că altfel o să fim echipa la care toată lumea vine să câștige" a declarat Ciprian Petre. Alexandru Benga e singurul optimist. "Campionatul e lung. Sunt multe puncte puse în joc și putem să ne revenim" a precizat fundașul.