• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FC Voluntari, penultima clasată în Liga 1 de fotbal, a terminat la egalitate cu echipa turcă IFA Spor Kulubu, scor 1-1, miercuri, în primul său meci de verificare din stagiul de pregătire pe care îl efectuează în Antalya.

Ilfovenii au avut două bare, prin Maftei şi prin mezinul echipei M. Leasă, care a primit banderola de căpitan de la veteranii Maftei şi Todoran pentru acest meci, potrivit paginii de Facebook a clubului. Golul echipei antrenate de Gigi Mulţescu a fost marcat de Voicu, din penalty.

FC Voluntari a început cu Balauru - Golkay, Maftei, Tudorică, V. Mihai - Ispir, M. Leasă, H. Kone - Căpăţână, Voicu, Ciofu. Au mai intrat Petrariu - Todoran, Călinţaru, Deac şi Ene.

Iniţial, se anunţase că FC Voluntari va juca împotriva formaţiei azere Sumqayit.

FC Voluntari va mai susţine un cantonament în Antalya, în care va disputa alte cinci partide de pregătire, pe 27 ianuarie cu Haladas (Ungaria), pe 30 ianuarie cu Rabotnicki Skopje (Macedonia), pe 1 februarie cu Jagodina (Serbia), pe 3 februarie cu FC Saburtalo (Georgia), iar pe 4 februarie cu Rudar Pljevlja (Muntenegru).

Agerpres