• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Transferul lui Adam Nemec la FCSB rămâne de actualitate, a anunţat Gigi Becali, în direct la Digi Sport Matinal. Finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că i-a făcut o nouă ofertă fotbalistului care în această iarnă intră în ultimele 6 luni de contract cu gruparea din Ştefan cel Mare.

"Am vorbit pentru Nemec. Am făcut o nouă ofertă, o să vedem. Ne apropiem. Asta (n.r. că Dinamo nu mai vinde jucători la FCSB) au spus lucrătorii de la Dinamo, Miriuță, nu Negoiță.", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, afirmase că Nemec nu va ajunge la FCSB, independent de oferta lui Becali. Iniţial, Negoiţă şi patronul roş-albaştrilor păreau că sunt aproape de o înţelegere.

Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să-l facă pe Nemec unul din jucătorii cu cel mai mare salariu din lotul FCSB-ului. Inițial i-a oferit lui Nemec un salariu de 15.000 de euro pe lună și o primă de instalare de 100.000 de euro, după ce Dinamo a acceptat 300.000 de euro pentru transfer. Ezitările atacantului slovac l-au făcut pe Becali să mărească oferta, astfel că vârfului de 31 de ani i-a fost propus un salariu lunar de 25.000 de euro.

De altfel, patronul roș-albaștrilor preciza încă de zilele trecute că ia în calcul posibilitatea să-i ofere un salariu mai mare lui Nemec pentru a reuși să-l convingă să semneze cu FCSB.

32 de ani are Nemec

1 milion de euro e cota de piaţă a lui Nemec