• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB a investit 4,3 milioane de euro în această pauză competițională și sub comanda lui Dică au ajuns fotbaliști cu greutate ca Budescu, Junior Morais, Benzar sau Teixeira, însă roș-albaștrii se gândesc și la viitor.

Deși are în lot câțiva jucători de perspectivă, Becali vrea să investească și în copii și juniori, astfel că trupa roș-albatră a anunțat prin intermediul paginii oficiale de facebook că în luna august va organiza selecții.

"Selectie de copii si juniori in luna august! Centrul de copii si juniori al FC Steaua Bucuresti va organiza, in perioada 14 - 31 august 2017, mai multe actiuni de selectie pentru formarea si completarea grupelor de copii nascuti intre anii 2005 si 2010.

Antrenamentele se vor desfasura la terenurile de minifotbal „SMART ARENA”, din zona Plaza/Cora Militari, din sectorul 6" au anunțat roș-albaștrii pe pagina oficială de facebook.

La începutul lunii iunie, FCSB a testat peste 500 de jucători pentru centrul de juniori. Roș-albaștrii au organizat un trial la Alba Iulia, acolo unde au participat peste 500 de copii. Dintre aceștia, doar patru au reușit să-i impresioneze pe Dumitru Dumitriu și pe ceilalți scouteri ai clubului.

Printre aceștia se numără și Andrei Roșu, fost fotbalist la Viitorul Sântimbru, în Liga 4, care a fost comparat de către Țiți Dumitriu cu Neymar