• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UPDATE 21:30 - Patronul Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord pentru transferului fundaşului sârb Bogdan Planic, al cărui nume a fost vehiculat foarte des în ultima perioadă ca soluţie pentru centrul defensivei la FCSB.

"Fundaşul central e Planic, cel cu care am mai negociat. Acum o oră am bătut palma şi mâine vine. Bine, acum să nu mă păcălească", a spus Becali, la sport.ro.


Ştirea iniţială

FCSB a renunţat la ideea de a-l readuce pe Lukasz Szukala, după ce polonezul s-a despărţit de Osmanlispor, însă posibilitatea unei reveniri a lui Raul Rusescu, aflat în aceeaşi situaţie cu fundaşul central, nu trebuie exclusă.

La emisiunea "Fotbal Club", patronul Gigi Becali a explicat în ce condiţii atacantul poate evolua din nou în tricoul roş-albastru.

"Szukala nu mai e de actualitate. La Rusescu e posibil. Să-l întreb pe Dică. Dacă ne interesează, îl luăm. Nu strică să avem un lot mai numeros. Salariu le dau 20.000 cel mult.

Din punctul meu de vedere, l-aş lua imediat pe Rusescu, doar să-l vrea şi Dică. Mie îmi place de el, de aia l-aș lua. O să văd ce zic Meme şi Dică. Sunt lucruri la care mă consult şi cu ei. Aici fac ce zic ei", a declarat Becali.

Chiar dacă s-a renunţat la Szukala, vicecampioana va mai aduce un alt fundaş central, după rezolvarea împrumutului lui Artur Jorge.

"Mâine o să ne hotărâm asupra unuia dintre cei trei fundașii centrali. Sunt într-o ordine. Nu vă pot spune ordinea, pentru că ne afectează la negocieri", a precizat Becali.