• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE 20:30. FCSB a decolat spre Cluj cu o întârziere de o oră şi 40 de minute.


Furtuna de afară le-a creat probleme şi steliştilor! FCSB avea programată plecarea cu o cursă de linie spre Cluj, la ora 18:50, dar decolarea de pe aeroportul Henri Coandă a fost amânată în două rânduri, din cauza condiţiilor meteo.

Astfel, în jurul orei 20:00, jucătorii şi stafful aşteptau unda verde pentru a decola spre Cluj, acolo unde îi aşteaptă partida de joi, cu CFR.

În altă ordine de idei, Mihai Pintilii, Eddy-Harlem Gnohere, Dennis Man, Ionuț Larie și Ovidiu Popescu au în acest moment trei cartonașe galbene, astfel că încă un avertisment îi poate scoate din calcule pentru marele meci de duminică seară.

”Știu acest lucru, dar nu avem ce să facem. Avem un lot de 28 de jucători valoroși. Dacă dintre cei cinci jucători pasibili de suspendare vor fi unii care vor primi al patrulea cartonaș galben, atunci vom găsi soluții. Avem de unde.

Cu șase puncte, din următoarele două partide, aș fi mulțumit. Îmi doresc să obținem maximum din aceste două jocuri”, a spus, liniștit, Nicolae Dică, la conferința de presă.

FCSB - Dinamo se va juca duminică, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.