• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB este calificată în ”16”-imile Europa League, are chiar șansa de a termina grupa pe primul loc, dar nu toată lumea crede că elevii lui Dică vor avea un parcurs lung în actualul sezon european.

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, a analizat situația de la clubul lui Gigi Becali și a concluzionat că mai este nevoie de timp pentru ca roș-albaștrii să ajungă o forță.

”Steaua este o echipă în formare, ca să fim foarte clari, chiar dacă pretențiile patronului sunt foarte mari. Ei se reformează cu un antrenor nou, cu jucători noi, tineri. 

Cu răbdare, în doi ani, dacă vor câștiga campionatul, cei de la Steaua pot intra în grupele Champions League. Dar, anul acesta, nu cred că Steaua are șanse mari de a ajunge în fazele superioare ale Europa League”, a spus Mircea Sandu.

Fostul mare fotbalist a spus și ce trebuie să facă Becali pentru ca FCSB să poată performa și la nivel de Europa.

”Patronul face, patronul trage. Însă, dacă are răbdare și nu transferă repede poate face și performanțe. Jucătorii pe care-i are acum vor fi la națională, vor crește în valoare, și cota acestora va fi alta în timp, astfel că ar avea de câștigat și Steaua, și patronul și echipa națională”, a mai spus Sandu.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

”Nașu” îl contrazice astfel pe Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, care a spus că FCSB poate juca cel puțin finala Europa League, în acest sezon.

"Eu când am spus că Steaua o să ia Europa League, au spus că eu pun presiune. Şi acum toţi de la Steaua declară că vor să câştige Europa League. Eu când am zis că Steaua e favorită, toţi au zis că nu e adevarat. Eu n-am pus nicio presiune, eu zic realitatea", a afirmat Petrescu.