• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Planul lui Gigi Becali de a transfera la FCSB cei mai promițători tineri fotbaliști continuă. După ce l-a adus în propria-i ogradă pe Dennis Man, finanțatorul roș-albaștrilor îl vrea acum, cu orice preț, și pe Olimpiu Moruțan (17 ani), de la FC Botoșani.

Valeriu Iftime, patronul botoșănenilor, a recunoscut, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, că FCSB și PSV Eindhoven sunt sigurele echipe care au înaintat, până acum, oferte pentru talentatul mijlocaș.

”Este posibil să-l vindem pe Moruțan la vară, doar dacă nu va mai putea el să continue la Botoșani, dacă-l vor zăpăci ăștia cu ofertele. Eu zic că Moruțan, dacă mai stă un an la Botoșani, atunci devine un jucător important. Pentru că jucători ca el, cu 18 ani neîmpliniți, cu prima dragoste nepetrecută, cu liceul neterminat și cu părinții în Germania, pot avea probleme. Așa că noi ne ocupăm de Olimpiu să aibă și un comportament de om mai mult decât serios.

El vrea la Botoșani acum. Îl văd foarte echilibrat, Leo Grozavu ține foarte mult la el, am pregătit un tratament special pentru el. La fel ca el, îl avem pe Fulop II și pe Corban, chiar ne ocupăm serios de juniori.

La fiecare trei zile îl caută cineva. Cea mai concretă ofertă a fost de la Steaua și de la PSV. Concretă, pentru că domnul Becali a spus câți bani ne dă pe el. Plus că domnul Becali a fost foarte înțelegător, pentru că a zis că ne dă banii la vară și-l mai lasă pe Moruțan un an la Botoșani.

La prima vedere și domnul Becali l-a cotat la mai mult pe Moruțan, față de cei 400.000 de euro pe care i-a dat pentru Man”, a spus Iftime, la Digi Sport.

Mijlocașul care va împlini 18 ani în această lună și-a început cariera la Universitatea Cluj, iar la începutul sezonului a fost transferat de FC Botoșani.

200.000 de euro este cota de piață a lui Moruțan, conform transfermarkt.de.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT