• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali continuă să spere că va ajunge la o înţelegere cu Ministerul Apărării Naţionale pentru ca echipa sa, FCSB, să poată purta din nou numele Steaua.

Dezvăluirea a fost făcută de fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, la emisiunea Tribuna 0, de la Europa FM.

"Vă mărturisesc ceea ce mi-a spus Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB mi-a spus că el crede şi speră că mai devreme sau mai târziu va ajunge la o înţelegere cu Armata. Va recupera tot ce are el de recuperat, siglă, palmares şi tot ce a implicat acest scandal. Mi-e greu să fac o afirmaţie, nu sunt implicat, nu am nicio legătură cu FCSB şi evit să fac mai multe comentarii", a declarat Iordănescu.

Clubul lui Gigi Becali a rămas fără numele Steaua din martie 2017, după decizia instanţelor, în urma conflictului dintre Gigi Becali şi Armată. "Roş-albaştrii" s-au înscris şi în actualul sezon al cupelor europene, cu noul nume, FCSB, iar UEFA le recunoaşte palmaresul complet al Stelei, inclusiv Cupa Campionilor din 1986.

Ministerul Apărării Naţionale a înfiinţat o nouă echipă în vară în liga a patra, CSA Steaua, despre care pretinde că ar avea palmaresul clubului din Ghencea de până în 2003.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT