• Liga 1: Botoșani - Concordia (azi, 18:30, Digi Sport 1) și Dinamo - Sepsi (azi, 21:00, Digi Sport 1)
  • La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2), Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)

Gigi Becali e decis să continue să transfere fotbalişti de la Astra în vară. După ce i-a adus pe De Amorim, Boldrin şi Alibec, iar Junior Morais a fost antamat de FCSB, Becali n-a renunţat nici la ideea de a-l aduce pe Constantin Budescu.

"Morais a semnat contractul", a confirmat la "Fotbal Club" Becali, pentru ca apoi să vorbească de situaţia lui Budescu: "Am vorbit ieri cu Budescu, mi-a spus că după ce se termină finala Cupei ne întâlnim. Mi-a zis că are clauză de 600 000 de euro, din care el ia jumătate. El o să renunţe, iar eu o să îi dau Astrei 200 000 de euro".

Patronul FCSB-ului îl vrea din nou şi pe veteranul Filipe Teixeira şi e convins că va câştiga bătălia cu rivala Dinamo pentru mijlocaşul Astrei.

"Teixeira are ofertă de la Dinamo de 10 000 de euro, eu i-am spus că îi dau 15 000 de euro pe lună", a mai declarat Gigi Becali.

12 goluri a marcat Budescu în acest sezon pentru Astra, în toate competiţiile

6 goluri a înscris Teixeira în actuala stagiune pentru giurgiuveni

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT