• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB - Astra 1-1. FCSB a terminat la egalitate cu Astra Giurgiu, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe ''Arena Naţională'' din Bucureşti, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I de fotbal.

A fost meciul de debut al lui Romario Benzar, care nu s-a putut bucura pe deplin de primul său meci în tricoul roş-albastru din cauza suprafeţei de joc. Gazonul de pe Arena Naţională e sub orice critică, iar acest fapt afectează un joc combinativ, precum cel al roş-albaştrilor.

"Nu suntem îngrijoraţi. La fiecare meci ne creăm ocazii, dar trebuie să fim mai atenţi în faţa porţii. În al doilea rând, gazonul de acasă ne dezavantajează, nu am văzut în viaţa mea un teren mai prost. Mă uitam şi nu îmi venea să cred cum arată", a spus Benzar, la microfonul DigiSport.

Pentru FCSB urmează dubla cu Sporting, pe care Romario Benzar o va privi din tribună, el nefiind inclus pe lista UEFA. "Îmi va fi foarte greu în tribune, dar sper să facă treabă bună şi să ne calificăm", a spus fundaşul care a evoluat deja în turul trei preliminar al Ligii pentru Viitorul.