• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB vrea să scape de doi jucători aduşi de Gigi Becali pentru a prinde primul 11. Rareş Enceanu şi Dan Popescu sunt fotbaliştii cărora "roş-albaştrii" vor să le rezilieze contractele, după ce ambii au ajuns să nu mai joace nici măcar pentru echipa secundă.

Cei doi au fost împrumutaţi sezonul trecut: Popescu la Concordia Chiajna, iar Enceanu la echipa de unde a fost cumpărat, FC Braşov, care a falimentat însă în vară. Au revenit în vară la FCSB, însă nu intră în calculele antrenorului Nicolae Dică pentru acest sezon.

Comparat la un moment dat cu Lucian Sânmărtean, Enceanu (23 de ani) a jucat doar 20 de meciuri în trei ani pentru Steaua, fără să marcheze vreun gol, şi a mai fost împrumutat la FC Voluntari, înainte de revenirea la Braşov.

Sosit în 2016 de la ACS Poli Timişoara, Dan Popescu a prins doar de cinci ori echipa "roş-albaştrilor". A fost trimis la echipa secundă de fostul antrenor Laurenţiu Reghecampf şi împrumutat în retur la Concordia Chiajna, pentru care jucat nouă partide.

Fundaşul stânga în vârstă de 29 de ani n-a mai jucat din aprilie, iar Enceanu din luna mai.

FCSB ar fi gata să-i lase să plece liberi pe cei doi jucători, însă niciunul nu a acceptat oferta de reziliere a vicecampioanei României.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT