• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

FCSB a terminat sezonul pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Viitorul, 44 de puncte, iar un rol important în obținerea acestui rezultat l-a avut și Florin Niță (29 de ani).

Goalkeeperul adus la Steaua de către Laurențiu Reghecampf de la Concordia Chiajna, ca a treia soluție în lot, a ajuns nu numai titular de drept al roș-albaștrilor, dar și unul dintre cei mai buni jucători din lot, fiind și în vizorul lui Christoph Daum pentru meciul cu Polonia. Niță, care de la 1 iunie va intra în ultimul an de contract, nu se bucură însă de apreciere deplină din partea conducerii clubului.

Cel mai bun portar din play-off, conform datelor furnizate de către InStat, ar fi vrut o mărire de salariu pentru a-și prelungi contractul, susține Gazeta Sporturilor. Cererea lui Niță este întemeiată, mai ales că la 29 de ani mai are încă mulți ani în față din punct de vedere profesional iar cei de la FCSb ar putea obține un preț bun pe el și după ce va trece de bariera celor 30 de ani.

Niță, care este remunerat în prezent cu 8.000 de euro, ar fi vrut 10.000 de euro pe lună pentru a-și prelungi angajamentul, dar a fost refuzat. În aceste condiții, și Niță a spus pas, așa că rămâne de văzut cum vor decurge discuțiile în continuare.