• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a decis, în ședința de miercuri, să le sancționeze pe FC FCSB și Sepsi OSK Sf. Gheorghe, după scandările xenofobe ale fanilor, de la meciul direct disputat la Brașov în ultima etapă a turului sezonului regulat din Liga 1 și care a fost câștigat de ”roș-albaștri” cu 4-0.

Bucureștenii au fost penalizați cu 5.000 de lei, în timp ce covăsnenii, pe lângă o amendă similară, au primit și un avertisment.

ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe vs FCSB – Incidente – În baza art. 82.2. și 3 lit.b, coroborat cu art. 83.2.c, cu aplicarea art. 54.2. și 6 și art. 43.9 din RD, se sancționează clubul FCSB cu penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 83.7 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis și 15 din RD, se sancționează clubul ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu “Avertisment” și o penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată într-o postare de pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

La meciul Sepsi OSK - FCSB 0-4, fanii echipei lui Nicolae Dică s-au prezentat cu steaguri ale României, au scandat numele țării noastre și au afișat și bannere cu mesajul ”Pentru voi acasă nu e în România. Plecați!” (cuvântul ”Plecați” era scris în culorile drapelului Ungariei).

În replică, fanii din Sf. Gheorghe au început, la un moment dat, să strige ”Ria! Ria! Ungaria!”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT