• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

FCSB și-a stabilit programul amicalelor din această vară. Echipa antrenată de Nicolae Dică va disputa 4 meciuri de verificare, toate în cel de-al doilea stagiu. Al doilea cantonament va avea loc în Olanda, în perioada 25 iunie - 6 iulie. Roș-albaștrii vor avea un amical de lux, contra celor de la Şahtior Donetsk.

Pe lângă fosta echipă a lui Mircea Lucescu, FCSB va mai juca şi contra celor de la Oleksandriya, tot din Ucraina, Waasland-Beveren și Oostende, ambele din Belgia.

Deși inițial avea în plan ca echipa sa să mai dispute o partidă amicală în finalul primului stagiu de pregătire, din Slovacia, Dică a renunțat la această idee.

În altă ordine de idei, roș-albaștrii vor încheia primul cantonament pe 22 iunie, iar după numai 3 zile de pauză vor pleca în Olanda, la Apeldoorn, tot unde au fost și anul trecut.

Partida cu Șahtior Donetsk se va juca în Germania, la Emsburen, începând cu ora locală 17:00 (18:00 ora României), jocul cu FC Oleksandriya în Wenum Wiesel (baza WWNA), la ora locală 18:00 (19:00 ora României), în timp ce jocurile cu Waasland-Beveren și KV Oostende vor fi disputate în Doorwerth (Olanda), ambele cu începere la ora locală 18:00 (19:00 ora României).

Programul amicalelor FCSB în cantonamentul din Olanda:

29 iunie - FCSB - FC Șahtior Donetsk (campioana Ucrainei)
2 iulie - FCSB - FC Oleksandriya (locul 5 in Ucraina)
4 iulie - FCSB - Waasland-Beveren (locul 14 in Belgia)
7 iulie - FCSB - KV Oostende (locul 4 in Belgia)