• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB a stabilit cantonamentele pentru această vară. Alibec și compania vor susține două stagii de pregătire. Unul în Slovacia și celălalt în Olanda.

Formația antrenată de Nicolae Dică se va reuni pe 9 iunie, când va avea loc și vizita medicală la INMS. Tot în aceeași zi, Alibec și compania vor pleca în primul cantonament al verii. Acesta se va desfășura în Slovacia între 9 și 22 iunie.

După o pauză de 3 zile, noul tehnician își va duce jucătorii în cel de-al doilea cantonament al pauzei competiționale, în perioada 25 iunie - 6 iulie.

Acesta se va desfășura în Olanda, la Apeldoorn, tot unde au fost și anul trecut. Dacă în primul cantonament, antrenorul de 37 de ani va pune accentul mai mult pe pregătirea fizică și FCSB va disputa una sau două partide amicale, în cel de-al doilea, roș-albaștrii vor disputa mai multe meciuri de pregătire.

Conducerea FCSB nu a stabilit încă meciurile amicale, acestea urmând să fie puse la punct în zilele următoare.

Roș-albaștrii au încheiat campionatul pe locul secund, chiar dacă au terminat la egalitate de puncte cu cei de la Viitorul, echipa lui Hagi a fost avantajată de rezultatele directe din play-off. După acest sezon echipa finanțată de Gigi Becali s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, iar antrenor va fi numit Nicolae Dică.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT