• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Aşa cum digisport.ro a anunţat în EXCLUSIVITATE, Timo Gebhart (26 de ani) a efectuat vizita medicală şi va pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire al Stelei, în Turcia. Fotbalistul german va semna cu formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi va fi cel de-al 10-lea transfer al campioanei din această iarnă. 

Până să fie jucătorul Stelei cu acte în regulă, mijlocaşul german s-a familiarizat cu atmosfera din lotul roş-albaştrilor. Vineri seara, Timo Gebhart (foto - în alb), Ciprian Marica şi familia Reghecampf au petrecut împreună într-un club din Bucureşti. Cei doi fotbalişti se cunosc de pe vremea când evoluau pentru Stuttgart, iar atacantul român va fi cel care îl va ajuta pe noul său coleg să se integreze şi să se adapteze la viaţa din România.

În vârstă de 26 de ani, Gebhart a fost transferat de Nurnberg în vara lui 2012 de la Sttutgart, dar n-a jucat decât 33 de meciuri oficiale de atunci, fiind accidentat nu mai puțin de 677 de zile. A ratat 97 de jocuri ale echipei sale, ultima oară fiind pe teren pe 21 septembrie 2014, într-un meci din 2Bundesliga, cu Karslruhe.

În 2013, în februarie și octombrie, Gebhart a avut două episoade în care s-a bătut în discotecile din Nurnberg, fiind amendat de club. Ultima ispravă e relatată pe larg de Bild, care scria în urmă cu doi ani că Gebhart risca să fie dat afară de Nurnberg, după ce strangulase o femeie într-o discotecă. Ulterior, în ianuarie 2015, a primit o condamnare cu suspendare de 11 luni de închisoare și o amendă de 17.500 de euro.

Steliştii au revenit joi în ţară, după primul cantonament efectuat în această iarnă, iar mâine (duminică, 24 ianuarie) vor pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire, tot în Turcia.

Al doilea cantonament al Stelei - 24 ianuarie - 7 februarie - la "Regnum Carya Golf & Spa Resort", Kadriye

Programul amicalelor:

26 ianuarie: Ujpest FC (Ungaria) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 1

29 ianuarie: SK Sturm Graz (Austria) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 1

31 ianuarie: Ludogorets (Bulgaria) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 1

4 februarie: Steaua - Djurgardens IF (Suedia) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 1

6 februarie: Steaua - AS Trencin (Slovacia) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 1