• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Federația Română de Fotbal a clarificat lucrurile în ceea ce privește promovarea în Liga 1. Astfel, echipele aflate pe primele două locuri în Liga a doua vor promova direct, urmând ca ocupanta locului 3 din liga secundă să susțină un meci de baraj cu formația aflată pe 12 în Liga 1. Partida de baraj se va disputa tur-retur.

În acest sezon, cu 4 etape înainte de final, locul de baraj din Liga 1 este ocupat de Concordia Chiajna, care se luptă cu Pandurii și Timișoara pentru salvarea de la retrogradare, dar ilfovenii şi bănăţenii au jucat în avans meciul direct programat în etapa a 11-a.

Poziția a 3-a în Liga a doua este ocupată de Sepsi, cu 4 meciuri înainte de final. Fotbaliştii celor din Sf. Gheorge se luptă cu UTA și Mioveni pentru a promova direct sau pentru locul de baraj, dar cele două au un meci în plus.

”Prin Decizia din data de 3 august 2016, Comitetul de urgență al Federației Române de Fotbal a decis cu unanimitate de voturi aprobarea sistemului de promovare-retrogradare pentru Campionatul Național Liga a 2-a, ediția 2016-2017 astfel:

- promovează în Liga 1 echipele aflate pe locurile 1 și 2, urmând ca echipa clasată pe locul al 3-lea să dispute baraj în două manșe tur-retur cu echipa clasată pe locul 12 în Liga 1.

Ulterior, Comitetul Executiv al FRF din data de 26 august 2016 a decis aprobarea deciziei Comitetului de Urgență mai sus menționată”, se arată în comunicatl emis de FRF.

Meciurile din play-out-ul Ligii 1 se vor încheia în primul weekend din luna iunie, în timp ce liga a doua se va termina în același weekend.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT