• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Viitorul s-a impus cu 1-0 în fața celor de la CSM Poli Iași. Echipa antrenată de Gică Hagi putea câștiga însă mai clar, dacă jucătorii ”Regelui” reușeau să fructifice ocaziile avute. După acest succes, Viitorul urcă pe locul doi în Liga 1, la un punct în spatele celor de la Steaua.

Atât Hagi, cât și jucătorii săi au solicitat gol în minutul 77 al meciului la o lovitură liberă executată excelent de Gabi Iancu, mingea a lovit transversala după care a căzut pe linia porții, centralul a considerat însă că mingea nu a intrat în poartă și a lăsat jocul să continue.

La finalul jocului, Branco Grahovac a vorbit despre fază și susține că a fost gol. Portarul ieșenilor spune că a dorit să-i transmită acest lucru și centralului însă nu a mai apucat, în schimb i-a transmis lui Iancu.

”A fost gol la lovitura liberă executată de Iancu, eu zic că a fost gol, dar nu am văzut reluarea, nu am văzut la tv ce s-a întâmplat, dar eu am văzut gol. M-am gândit să-i spun arbitrului, dar a plecat de acolo la domnul Hagi la bancă pentru că a protestat și după aia a trecut.

Asta e, mie îmi place fair-play-ul. Am spus după meci, dar a plecat departe de mine. Dar i-am spus lui Iancu imediat după ce s-a terminat faza că a fost gol”, a declarat Grahovac.

Gabi Iancu susține și el că a fost gol și că i-a transmis arbitrului ce i-a spus Grahovac, însă acesta l-a ignorat.

”Eu i-am spus arbitrului că mi-a zis portarul că a fost gol, dar s-a întors și a plecat, nu mi-a zis nimic. A fost gol, am revăzut faza, i-aș ruga să fie mai atenți, dacă ne egala Iașiul, golul conta foarte mult”, a spus și Gabi Iancu.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu lovitura liberă executată de Iancu

VIDEO cu declarațiile celor doi jucători