• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Venirea lui Dinamo în Ploieşti a fost văzută de mulţi ca o sărbătoare, aproximativ 5000 de oameni luând loc în tribunele stadionului Ilie Oană. Aripa dură a galeriei Petrolului a digerat cu greu faptul că suporterii "câinilor" au făcut spectacol pe stadionul lor. La final s-au răzbunat şi au postat imaginile pe pagina oficială de Facebook.

Juventus Bucureşti nu deţine un stadion cu nocturnă, astfel că nou-promovata şi-a ales "casa" pentru partidele din Liga 1 la Ploieşti, acolo unde în 2011 a fost dat în folosinţă una dintre cele mai moderne arene din ţară.

Totuşi, formaţia din Colentina nu are un capital de imagine important, astfel că în tribunele "Ilie Oană" dinamoviştii au făcut legea. Aceştia au avut un spaţiu special amenajat, la una dintre peluze, însă alte sute de fani ai "câinilor roşii" au luat loc şi la tribune.

Un astfel de spectacol de sunet şi culoare i-a deranjat pe unii fani ai Petrolului, care la final au căutat să se răzbune. Astfel, potrivit unor fotografii apărute pe Facebook-ul peluzei Ilie Oană, "lupii" au intrat după meci în posesia câtorva fulare şi steaguri ale rivalilor. Însemnele lui Dinamo au fost călcate în picioare, apoi au fost arse, într-un demers văzut de mulţi drept un act huliganic.

sursă foto: Peluza I "Ilie Oana"