• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. La finalul partidei din ”Ștefan cel Mare”, fanii roș-albilor i-au cerut demisia lui Vasile Miriuță.

”E normal ca fanii să fie supărați când echipa se află pe locul 7, la patru puncte de play-off”, a spus Paul Anton, după meci, la Digi Sport.

Și Miriuță a comentat reacția fanilor: ”E normal ca unii dintre fani să strige demisia, dar nu au strigat toţiâ.”


UPDATE Ora 22:35. Și în repriza a doua, fanii roș-albilor au continuat protestele la adresa lui Ionuț Negoiță.

”Săracule! Săracule! Săracule! Plecați co toții, lăsați-ne, Dinamo nu este o afacere”, au scandat de mai multe ori fanii ”câinilor”.


VIDEO Dinamo - CFR Cluj. La partida cu ardelenii, care a fost găzduită de arena din ”Ștefan cel Mare”, au fost prezenți maximum 2.000 de spectatori.

Roș-albii au avut parte și de galerie, chiar dacă fanii au avut mai mult treabă cu conducerea, decât cu meciul în sine. Reprezentanții celor de la Peluza Sud l-au apostrofat, în permanență, pe Ionuț Negoiță, cel care a anunțat oficial că se retrage de la Dinamo.

Susținătorii ”câinilor” au pregătit mai multe bannere, majoritatea fiind ironice la adresa proiectului ”new Dinamo”, care a fost stopat brusc, fără prea mari explicații.

"’New Dinamo’. G. Țucudean, Nica, Scarlatache, Fai, Niculae, Alexe, Grigore, Mevlja, Rotariu, Lazăr, Gnohere, Anton, Matei. Total: 10,2 milioane de euro", este mesajul sugestiv al unuia dintre bannere.

În afara acestui mesaj, destul de impunător, cei din galerie au mai realizat și alte bannere, într-unul dintre ele fiind desenat chipul lui Pinocchio, semn că fanii nu-l cred pe Ionuț Negoiță când spune că n-a făcut profit de pe urma plecării unor fotbaliști importanți, enumerați mai sus.

Aversitatea fanilor față de Ionuț Negoiță este destul de cunoscută. Suporterii l-au înjurat și la ultimul meci pierdut clar de ”câini”, cel cu Viitorul, 0-4, în ”Groapă”, atunci când aceștia au plecat din sectorul în care se aflau, în speranța că vor da ochii cu principalul finanțator.