• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Golul marcat de Dorin Rotariu împotriva celor de la FC Voluntari l-a propulsat pe fotbalistul de 21 de ani în fruntea clasamentului de la "Fotbalistul lunii".

Axente a fost favoritul antrenorilor şi căpitanilor din Liga 1 şi a fost primul şi la nivelul indicilor InStat, dar Rotariu a câştigat premiul de etapă. Votul fanilor a fost decisiv pentru dinamovist, care a fost primul la această categorie. Axente şi Şeroni au completat podiumul, în timp ce Llullaku, Marin şi Henrique au prins şi ei top 5 "Fotbalistul lunii". Antal şi Larie sunt ceilalţi doi câştigători de etapă din luna noiembrie.

Intră şi tu pe www.digisport.ro şi votează-ţi favoriţii, la finalul lunii noi îl premiem pe cel mai bun.

Clasament "Fotbalistul lunii" - etapa a 17-a:

1.Dorin Rotariu
2.Mircea Axente
3.Alin Şeroni
4.Azdren Llullaku
5.Răzvan Marin, Pedro Henrique

Dorin Rotariu a fost câștigătorul trofeului în luna august, atunci când au fost luate în considerare şi etapele disputate la sfârşitul lui iulie, aşa cum prevede regulamentul în cazul în care într-o lună nu se dispută cel puţin trei etape. 

Golul marcat de Dorin Rotariu împotriva celor de la FC Voluntari: