• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ocupat cu proiectul de la CSA, Lăcătuş şi-a făcut timp să se uite şi la meciul FCSB ului cu Voluntari, câștigat cu 2-1 de echipa lui Dică. Fosta glorie din Ghencea nu-i poartă pică lui Gigi Becali şi le ţine pumnii roş albaştrilor contra cehilor de la Plzen în preliminariile UEFA Champions League.

"Doar nu o să-mi pun leocoplast la ochi să nu mai văd jocuri. Sigur că mă uit și îmi doresc cât mai multe din echipele angrenate în Europa să joace în grupe. Asta credeți voi, că FCSB e acolo cu palmaresul CSA. Oricum, e clar că palmaresul până în 2003 este al CSA Steaua și nicidecum al FCSB" a declarat Lăcătuș după primul antrenament efectuat de noua echipă a Armatei.

Pe lângă Dinamo şi CFR, vicecampioana poate avea cât de curând încă un adversar de temut în Liga I. Dacă primeşte ok-ul pentru înscrierea în Liga a patra şi promovează în fiecare an, CSA Steaua poate ajunge pe prima scenă în 2020, imediat după Campionatul European organizat şi la Bucureşti.

"Care e problema dacă ar juca în Liga 1 și CSA Steaua și FCSB? Pentru noi nu e nicio problemă. Suntem încă o echipă, încă un adversar pentru FCSB, la fel ca și celelalte formații" a mai precizat Lăcătuș.