• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

 

UPDATE Ora 22:50: Faultul dur al lui Vinicius asupra lui Țucudean, de la faza care a născut lovitura liberă din care Eric a marcat golul victoriei Viitorului, ar fi trebuit sancționat cu un cartonaș roșu, în opinia lui Ion Crăciunescu, specialistul în arbitraj de la Digi Sport.

 

"Putea să dea direct cartonaș roșu, pentru că se vede că nu este deloc interesat de minge. Este un body check, cum se spune. Îi dă un umăr direct în gură, așa că e atac brutal. Deci, nu putea scăpa fără roșu", a spus Ion Crăciunescu, după meci, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

 VIDEO Viitorul - CFR 1-0. Faza penalty-ului cerut de CFR în primul sfert de oră nu a fost singura fază controversată a primei reprize de la întâlnirea dintre Viitorul și gruparea clujeană. Aproape de pauză, echipa lui Hagi a cerut o eliminare, după un fault dur al lui Vinicius asupra lui Țucudean, aproape de careul ardelean.

În minutul 42, Țucudean a reușit o cursă de excepție pe dreapta, pornită din propria jumătate. Scăpase către poarta oaspeților și ultimul apărător pecare îl mai avea în față era Vinicius (Manea era la o oarecare distanță și nu se știe dacă ar fi putut ajunge să îl blocheze).

Golgheterul Viitorului (7 goluri până în acest moment) a dat mingea pe lângă brazilian, care i-a aplicat un umăr în plină figură, pentru a-l împiedica să îl depășească. În timp ce Țucudean se zvârcolea de durere, arbitrul Sebastian Colțescu i-a arătat cartonașul galben fundașului central de la CFR, printre protestele jucătorilor de la ambele echipe, care l-au încercuit instant.

Imediat după ce a văzut culoarea cartonașului primit de fundașul de la CFR, Hagi a sprintat pe margine către arbitrul de rezervă, pentru a-i cere socoteală pentru decizia centralului.

Atacantul de la Viitorul a primit îngrijiri medicale pe marginea terenului și a putut continua jocul, cu un bandaj la buză. Din lovitura liberă care a rezultat, Eric a înscris un gol superb, plasând mingea aproape de vinclul porții apărate de Arlauskis.

VIDEO Faultul comis de Vincius asupra lui Țucudean

 

VIDEO Golul lui Eric


PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT