• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR Cluj - FCSB 0-0. ”Roș-albaștrii” au obţinut doar o remiză albă în Gruia, cu CFR Cluj, rezultat în urma căruia au un avans de trei puncte în fruntea clasamentului din play-off. În prima repriză de la Cluj-Napoca, un copil de mingi a oferit faza săptămânii după ce l-a nimerit în cap pe arbitrul tușier.

Faza săptămânii în fotbalul românesc vine de la partida din Gruia. În prima repriză, în minutul 15 al partidei de la Cluj-Napoca, un copil de mingi a încercat să îi arunce de la margine balonul lui Camora însă l-a nimerit în cap pe tușierul Mircea Orbuleţ. Momentul a fost surprins de spectatorii prezenți la tribuna a doua care s-au amuzat copios.

Un alt moment din prima repriză de la Cluj-Napoca s-a petrecut după un fault comis de Pleașcă, când spiritele între cei doi antrenori s-au încins. Laurențiu Reghecampf și Vasile Miriuță și-au aruncat cuvinte grele și a fost nevoie de intervenția celui de-al patrulea arbitru pentru a calma spiritele între cei doi tehnicieni. Nu a fost nevoie de finalul partidei să aibă loc pentru că la pauză cei doi partizani și-au dat mâna reciproc și s-au îmbrățișat, semn că au depășit tensiunile din cursul primei reprize. Miriuță a jucat în Germania alături de Reghecampf, la Energie Cottbus.

CFR şi FCSB nu au reuşit decât o remiză albă în Gruia. Oaspeţii au avut cele mai mari ratări ale partidei, semnate de Gabriel Enache şi Florin Tănase. Egalul din Gruia le-a întrerupt celor de la FCSB seria de trei victorii.

Deşi echipa lui Laurențiu Reghecampf a ratat o şansă mare de a se desprinde probabil decisiv în lupta pentru titlu, după ce Viitorul a luat bătaie etapa aceasta, conduce totuși la trei puncte.