• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Ajuns la 28 de ani, Dragoș Firțulescu a rămas liber de contract după despărțirea de Pandurii. Mijlocașul nu și-a pierdut simțul umorului și s-a scos ”la vânzare” pe Facebook. Intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, fostul jucător al gorjenilor și-a explicat gestul și a dezvăluit că se află în discuții cu câteva echipe.

”Anunțul este valabil, eu sunt liber de contract. Am zis că e un site de socializare, unde de obicei mă distrez sau cunosc oameni importanți care mă pot ajuta. Acum mă pregătesc singur, e normal să mă antrenez. Nu am primit niciun telefon de la Pandurii, nu mă bazez pe nimic, am trecut pe la multe echipe, m-am resemnat într-un fel să nu mai cred nimic. Până nu e nimic concret nu pot să zic nimic.

Am discuții cu câteva echipe, dar mai aștept puțin. Am fost obosit după cele 6 luni petrecute la Pandurii și am avut nevoie de o săptămână de relax. Nu a fost așa rău din punct de vedere financiar, dar mai am de încasat. Peste tot unde am fost am lăsat 3-4 luni restanțe și m-am obișnuit cu lucrul ăsta”, a declarat Firțulescu la Digi Sport Matinal.

Anunțul făcut de Firțulescu pe Facebook a făcut furori în rândul fanilor. Unul dintre aceștia a făcut un profil fals cu numele lui Carlo Ancelotti și i-a făcut o ofertă pentru a veni la Bayern.

”Te aștept cu brațele deschise la Bayern! Ai face o echipă bună cu Lewandowski”, a comentat fanul, iar răspunsul mijlocașului nu a întârziat să apară ”Mister ați văzut că dau bine cu capul?”, a întrebat acesta în glumă, după care fanul ”Ancelotti” a continuat cu ”Golul acesta m-a convins, tu ești ceea ce caut pentru UCL”, și a pus un link cu un eurogol marcat de Firțulescu pe când era la Vâlcea.

”Am o cotă bună acum, e normal să merg la Bayern”, a glumit Firțulescu, la Digi Sport Matinal.

Crescut de Universitatea Craiova, Firţulescu a debutat pentru echipa din Craiova în 2006, la doar 17 ani. Ulterior, după problemele avute de echipa lui Mititelu, mijlocaşul s-a transformat într-un adevărat globetrotter: a bifat 9 echipe în 6 ani, cel mai sonor nume fiind "Dinamo". În stagiunea 2016-2017, el a avut prestaţii bune în tricoul Pandurilor, însă acum e gata de o nouă provocare.

100.000 de euro este cota de piață a lui Firțulescu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT