• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Flavius Stoican a condus primul antrenament la Pandurii Târgu Jiu. Antrenorul de 40 de ani a fost numit în urmă cu două zile, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă.

Oficialii grupării din Tg. Jiu au negociat în cursul zilei de luni şi au ajuns la un acord cu Flavius Stoican, acesta acceptând condiţiile impuse de clubul aflat în insolvenţă. După acordul dintre cele două părți, Petre Grigoraş s-a răzgândit şi a anunţat că nu mai vrea să plece de la echipă, dar s-a văzut până la urmă dat afară ilegal, spune acesta. În cele din urmă, conducerea gorjeană va merge pe mâna lui Flavius Stoican, care a condus în această dimineață primul său antrenament de la Pandurii Târgu Jiu, iar în cursul zilei de azi, începând cu ora 13:30, fostul antrenor al Zimbrului Chișinău și Dinamo București va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă. Primul stagiu de pregătire al Pandurilor se desfășoară în perioada 8-15 ianuarie.

Flavius Stoican îl va avea drept secund pe Alin Chița, alături de care a lucrat și-n perioada petrecută la Dinamo, în timp ce rolul de antrenor cu portarii va fi jucat de Valentin David, care a mai activat sub comanda lui Eugen Neagoe și Cristian Pustai, când echipa evolua în UEFA Europa League.

Flavius Stoican a acceptat să vină pe un salariu de 1.500 de euro la Pandurii Târgu Jiu, în condițiile în care la echipa de pe locul 11 din Liga 1 vor exista și bonusuri de performanță, susține Marian Condescu, membru în Adunarea Generală a Acționarilor.