• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Patrick Petre a fost la un pas să fie dat afară de la Dinamo, din cauza deselor derapaje avute. Culmea e că decizia putea veni chiar după intervenţia tatălui său.

Florentin Petre a povestit cum i-a sunat pe oficialii din "Ştefan cel Mare", pentru a le cere ruperea contractului mijlocaşului de 20 de ani.

"De multe ori s-a exagerat. Nu vreau să spun că nu a greşit. La un moment dat eu am vrut să-l dau afară pe Patrick de la Dinamo, pentru că a fost o fază în care a avut un derapaj. Eu am sunat la club şi am spus să-i rupă contractul, să vedem pe ce drum ar fi luat-o. Dar e băiatul meu, îl iubesc!", a spus Petre, pentru prosport.ro.

La nou-promovata Sepsi, acolo unde a fost împrumutat, Patrick şi-a trecut în cont un gol şi trei pase decisive, în cele 11 meciuri disputate în Liga 1, în acest sezon.

"El are alte calităţi faţă de mine. În momentul în care a plecat de la Dinamo toată lumea l-a blamat. Dar să nu uităm că cei care l-au acuzat au făcut mai multe lucruri decât el. Nu eu am decis să plece acolo. Nu vreau să-l influenţez. Îl las pe el să ia deciziile.

Am fost încântat de oferta de la Iaşi, dar acolo au fost probleme grave cu jucătorii şi a fost în perioada în care... dar l-aş fi lăsat să meargă acolo fără probleme, mai ales că acolo era şi Flavius Stoican. Dar apoi am luat decizia să meargă la Sepsi, iar ei sunt foarte corecţi cu el", a mai spus Petre.