• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Etapa a 11-a, intermediara din această săptămână, le va aduce față în față pe cele mai în formă echipe ale momentului din Liga 1. FCSB se va deplasa în Gruia pentru meciul cu CFR, care se va disputa joi, 21 septembrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Elevii lui Nicolae Dică nu se tem de arbitraj la meciul cu CFR Cluj, asta deși ardelenii au avut parte de mai multe penalty-uri în actualul sezon.

”Nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Sper să nu fie nicio greșeală de arbitraj, iar echipa cea mai bună să câștige.

Presiune pe noi este întotdeauna, noi suntem Steaua! Trebuie să câștigăm orice meci, indiferent de adversari”, a spus Mihai Bălașa, în cadrul unei conferințe de presă, organizată înainte ca echipa să plece la Cluj.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Fundașul central crede că echipa sa nu mai are probleme în defensivă.

”S-a tot vorbim că am avea ceva slăbiciuni în apărare, dar, din punctul meu de vedere, nu au fost probleme mari. S-au rezolvat. Oricare jucător mai și greșește, am fost noi cei care am greșit mai mult la început, dar acum ne-am revenit”, a mai spus Bălașa, cel care nu știe care este principala contracandidată a roș-albaștrilor la cununa cu lauri: ”CFR, Dinamo... Până acum, am jucat doar cu Craiova, urmează mâine cu CFR și duminică cu Dinamo.”