• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

 

UPDATE: Transferul lui Goran Karanovic mai are puține șanse să se realizeze. Atacantul elvețian, de origine sârbă, urma să fie o variantă de rezervă, în cazul în care transferul lui Marica nu s-ar realiza. Chiar înainte ca atacantul român să se decidă cu cine va semna, Gigi Becali a anunțat că nu-l mai dorește pe jucătorul lui Angers.

 

”Trebuia să vină și după aia au cerut 500.000 de euro. Eu nu dau 500.000 pe un jucător pe care nu-l cunosc. Și, în plus, eu vreau jucători români”, și-a motivat patronul Stelei decizia.


 

UPDATE: Gigi Becali a recunoscut, într-o conferință de presă, interesul Stelei pentru atacantul Goran Karanovic, dar spune că elvețianul va veni doar dacă va pica varianta Marica definitiv. 

”Despre Marica nu vă pot spune mai multe. M-a rugat să spun mâine. Aşa mi-a zis, să anunţ mâine. Deduceţi voi ce trebuia să anunţ. Îi fac plăcerea. Mâine vorbim de Marica. Mâine vedeţi dacă se duce la aeroport”, a declarat Becali despre transferul internaționalului român de 30 de ani.


Steaua a realizat deja 4 transferuri în acest an, prin aducerea lui Bourceanu, Pintilii, Pîrvulescu şi Momcilovic, dar conducerea campioanei nu se oprește aici. Dacă toți cei aduși până acum sunt jucători cu state vechi în Liga 1, roș-albaștrii se pregătesc și de o achiziție din străinătate.

Francezii de la Made in Foot anunță că Steaua îl vrea pe atacantul Goran Karanovic, de la revelația din Ligue 1: Angers, nou promovata care este pe locul al doilea, după 20 de etape disputate în primul eșalon din Franța.

Elvețianul de origine sârbă, în vârstă de 28 de ani, a fost transferat în vara lui 2015 la Angers, odată cu promovarea, încă nu a apucat să marcheze vreun gol oficial. 

Potrivit sursei citate, atacantul nu este dorit doar de Steaua, ci și de Grasshoppers Zurich.

Înainte de transferul în Franța, Karanovic a jucat doar în Elevția, la FC Wohlen (2004-2008, 2009 - ca împrumut), FC Lucerne (2008-2010), SC Kriens (2009-2010), Servette Geneva (2010-2013) și FC St. Gallen (2013-2015).

Ultimul gol marcat într-un meci oficial de Goran Karanovic datează din mai 2015 și a fost marcat pentru St. Gallen, într-o victorie cu 5-1 contra lui Aarau, în etapa a 35-a din Super Liga Elveției.

264 de minute în 13 meciuri a adunat Karanovic în Ligue 1 pentru Angers, fără să înscrie. A bifat și două meciuri la echipa a doua, tot fără a marca vreun gol.

800.000 de euro este actuala cotă de piață a lui Goran Karanovic, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

Două selecții are Goran Karanovic în echipa națională de tineret a Elveției, pentru care a jucat în 2007.