• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Dinamo - Sepsi (ACUM, Digi Sport 1)

"Dică e ca un frate pentru noi, dar în afara terenului", a dezvăluit Florin Tănase. Acesta a explicat cum decurg lucrurile la FCSB cu noul antrenor.

Colegi la Viitorul în primăvara lui 2014, Florin Tănase şi Nicolae Dică au ajuns să lucreze iar împreună. La FCSB, Dică i-a devenit însă antrenor fostului coechipier.

"S-a schimb foarte mult faţă de când eram colegi. Ştie ce vrea, e pregătit şi sigur anul acesta vom juca mult mai ofensiv. Când suntem pe teren, e mai rece, dar în afară e ca un frate", a explciat Tănase.

Pus să aleagă între o victorie la TAS (titlul, implicit) şi prezenţa în grupele UEFA Champions League, Tănase n-a stat pe gânduri.

"Grupele UCL. Orice jucător vrea să joace la cel mai înalt nivel", a mai spus mijlocaşul.

Transferat de FCSB pentru 1.5 milioane de euro, Tănase a prins doar jumătate din sezonul trecut în urma unei rupturi de ligamente. Acum speră ca, după o perioadă de pregătire "ca la carte", să dea măsura talentului său.