• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UPDATE: La finalul partidei de rugby, Gabi Tamaș a oferit declarații ziariștilor prezenți, în care a vorbit și despre altercația cu suporterii dinamoviști.

”Sunt niște nesimțiți, nu vreau să mai vorbesc despre ei, sunt niște bețivi. Mie nu mi-e frică de ei, nu mi-a fost niciodată. Să se ia de familia mea nu e normal. Ia-te de mine dacă vrei, eu sunt vinovat că am semnat cu cine am semnat, fac ce vreau pentru că e viața mea”, a declarat Tamaș.

Fundașul Stelei a vorbit din nou și despre șansele sale de a reveni la echipa națională a României.

„Nu mă gândesc la echipa națională deocamdată. De ce nu, după ce voi arăta că merit să vin, poate și cei de la națională mă urmăresc, voi fi chemat. Dacă nu, să fie sănătoși”, a încheiat Tamaș.


Derby-ul din Cupa României la rugby dintre Dinamo și Steaua a avut parte de un spectator de marcă, Gabi Tamaș. Fundașul Stelei a urmărit prima repriză din sectorul destinat suporterilor echipei din Ștefan cel Mare. Fanii dinamoviști prezenți la meci l-au înjurat non stop, iar la un moment dat Tamaș a fost aproape de o altercație cu trei suporteri care au venit să îi ceară socoteală.

Suficiente motive ca Tamaș să plece la pauză de la stadion, flancat de câțiva foști jucători de rugby. Numai că stelistul a revenit la începutul reprizei secunde, îmbrăcat mai gros, și a ales să mai urmărească o parte din meci, dar dintr-o zonă departe de fanii dinamoviști.

"Diseară va fi greu, jucăm contra unei forțe a fotbalului mondial. Cum au spus și domnul Burleanu și domnul Iordănescu e important să ne gândim la meciurile de la Euro. În rest contează să câștigăm și meciurile amicale. Eu, deocamdată mă gândesc să câștig titlul cu Steaua, o să văd apoi dacă voi fi convocat. Nu este ușor să îl luăm, pentru că Astra nu se prea încurcă. Să dea Dumnezeu să se încurce.", a declarat Tamaș, în momentul în care a părăsit stadionul Florea Dumitrache.

În vârstă de 32 de ani, Tamaș a jucat la Dinamo între 2002 și 2003, revenind apoi în 2005 și în 2008 sub formă de împrumut. A strâns 80 de meciuri oficiale în tricoul echipei din Ștefan cel Mare, pentru care a marcat 8 goluri.

La Steaua fundașul a venit în 2014 și a strâns 22 de meciuri oficiale pentru campioană.