• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Eșecul cu CS U Craiova (1-2) îi poate fi fatal lui Ioan Andone, aflat aproape de o despărțire de Dinamo. Tehnicianul roș-albilor este pus într-o situație foarte grea, fiind contestat destul de dur și de fanii din Peluza Cătălin Hîldan, care și-au pierdut răbdarea după înfrângerea de luni seara. Dinamo negociază cu mai mulți tehnicieni, favorit fiind Cosmin Contra, potrivit informațiilor Digi Sport.

Astfel, după partida de la Turnu-Severin, fanii au avut mai multe postări pe rețelele de socializare, în care au cerut demisia lui Ioan Andone.

"Domnule Andone, vrem să rămâneți in panoplia legendelor dinamoviste ... nu vă prăbuşiți din motive materiale ! Nu o meritați nici dumneavoastră..nici noi ! Doar Dinamo Bucureşti !!!", a fost cel mai elegant mesaj al fanilor, postat luni.

"Ioan Andone, ajunge !!! Mutule, vrem antrenor...de fotbal !!!", a fost mesajul ultrașilor, imediat după meci. "Demisia de onoare rămâne apanajul domnilor", i-au mai transmis fanii lui Andone.

Dinamo este pe locul 8 în Liga 1 și a ajuns, deja, la 4 înfrângeri. Cu toate acestea, bucureștenii au încă șanse mari să prindă un loc de play-off.