• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Ionel Ganea este al cincilea antrenor al celor de la ASA Târgu Mureş în acest sezon. "Ganezul" l-a înlocuit pe Ionuţ Chirilă, demis după mai puţin de trei săptămâni, care a acuzat conducerea că intervine la echipă. Ganea nu ar fi însă deranjat dacă şefii mureşenilor ar intra în vestiar, la pauzele partidelor.

"Păi dacă nu intră, îi invit eu. Încercăm pe ultima sută de metri să refacem ce putem şi să luăm maximum de puncte din cele opt meciuri rămase. Mai jos decât e acum, Mureşul nu are cum să fie şi nu avem nimic de pierdut. Dacă nu vom rămâne în prima ligă, contractul meu se termină", a declarat fostul "internaţional" român, la conferinţa de prezentare la ASA.

Ganea debutează pe banca ultimei clasate din Liga 1 în deplasare, la Iaşi, contra lui CSM Poli. Partida va fi luni, de la ora 18.00, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT