• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ionel Ganea este al cincilea antrenor al celor de la ASA Târgu Mureş în acest sezon. "Ganezul" l-a înlocuit pe Ionuţ Chirilă, demis după mai puţin de trei săptămâni, care a acuzat conducerea că intervine la echipă. Ganea nu ar fi însă deranjat dacă şefii mureşenilor ar intra în vestiar, la pauzele partidelor.

"Păi dacă nu intră, îi invit eu. Încercăm pe ultima sută de metri să refacem ce putem şi să luăm maximum de puncte din cele opt meciuri rămase. Mai jos decât e acum, Mureşul nu are cum să fie şi nu avem nimic de pierdut. Dacă nu vom rămâne în prima ligă, contractul meu se termină", a declarat fostul "internaţional" român, la conferinţa de prezentare la ASA.

Ganea debutează pe banca ultimei clasate din Liga 1 în deplasare, la Iaşi, contra lui CSM Poli. Partida va fi luni, de la ora 18.00, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT