• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Harlem Gnohere, cel mai în formă jucător din Liga 1, a profitat de pauza prilejuită de amicalele internaţionale pentru a merge în Franţa. În cadrul unei emisiuni televizate, "Bizonul" a fost luat peste picior de Frank Leboeuf, fost campion mondial cu Franţa.

Invitat în studioul postului SFR Sport, vârful de atac a dat mai multe detalii despre experienţa petrecută în România. Până să apuce însă să "intre în pâine", Gnohere s-a lovit de o întrebare neaşteptată a lui Leboeuf.

"Geaca asta din România ţi-ai cumpărat-o?", a fost gluma de deschidere a fostului fundaş.

Gnohere a părut uşor stingherit, neştiind cum să răspundă, însă Emmnauel Petit, şi el prezent în emisiune, a salvat situaţia. A explicat că e o glumă şi a schimbat subiectul.

Altfel, atacantul FCSB a vorbit despre gestul lui Fekir, admiţând că în România fanii ar fi fost şi mai duri decât cei ai lui St.Etienne în cazul unui gest similar. De asemenea, "Bizonul" a vorbit şi despre problemele pe care le are cu greutatea.

Sosit în iarnă la FCSB, Harlem Gnohere s-a transformat într-o adevărată maşinărie de goluri. Golgheter în acest sezon al Ligii 1, "Bizonul" are o rată de goluri incredibilă; un singur golgheter al României în ultimul deceniu a fost mai prodigios decât francezul: tot un fotbalist străin, Azdren Llullaku.