• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La ora 18:00, pe canalele Digi Sport sunt transmise ÎN DIRECT trei meciuri, unul din Liga 1, ASA Târgu Mureș - Concordia Chiajna, unul din La Liga, Athletic Bilbao - Real Madrid și unul din Ligue 1, FC Nantes - OGC Nice. Două dintre ele se desfășoară pe un gazon aflat într-o stare impecabilă, în timp ce altul are loc pe un teren deplorabil.

În cazul în care încă nu v-ați dat seama care este meciul desfășurat pe cel mai prost gazon, mai jos vă vom prezenta imagini de la fiecare joc în parte:

ASA Tg Mureș - Concordia Chiajna

Meciul a început la ora 18:00, pe Digi Sport 1, iar ploaia contribuie din plin la starea gazonului. Nu este pentru prima dată când terenul de pe Trans-Sil se prezintă într-o stare foarte proastă. La finalul anului precedent, partida lui ASA cu Pandurii s-a încheiat după doar o repriză, după ce gorjenii au refuzat să revină de la cabine pe un teren înghețat. Din acest motiv, mureșenii au jucat unele meciuri de ”acasă” pe stadionul lui CFR Cluj.

Din fericire pentru campionatul intern, majoritatea terenurilor din Liga 1 se prezintă, de regulă, într-o stare mult mai bună decât cel de la Tg Mureș.

Athletic - Real Madrid

La meciul transmis pe Digi Sport 2, de la ora 17:15, gazonul de pe San Mames a arătat perfect. Meciul din Țara Bascilor a fost câștigat de către Real Madrid, care s-a desprins în fruntea clasamentului din Spania.

FC Nantes - OGC Nice

La fel ca pe San Mames, și pe Stade de la Beaujoire, gazonul este impecabil.

În galeria foto de mai jos, primele trei poze sunt de la Tg Mureș, următoarele trei, de pe San Mames, iar, următoarele trei, de pe Stade de la Beaujoire: