• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Viitorul e surpriza plăcută a primei părți din actualul sezon din Liga 1, echipa lui Gică Hagi fiind a doua după 23 de etape, având asigurat deja locul pentru play-off, cu trei runde înainte de finalul sezonului regulat. Tehnicianul crede însă că e aproape imposibil ca formația sa să câștige titlul, mult mai ușor fiind ca Simona Halep să se impună într-un Grand Slam.

Viitorul a plecat miercuri de dimineață în Croația, pentru un cantonament de 11 zile, iar Hagi a vorbit despre obiectivele din această primăvară și dorința de a câștiga titlul: “Încercăm să facem un campionat bun, cum am făcut anul trecut. Noi vrem să devenim, ușor, ușor, să ne batem, să devenim cei mai buni. Pentru asta o să muncim, o să fim motivați în fiecare zi, să fim mai buni, să-i batem pe toți. Vedem pe care o să putem și pe care nu.

Toate echipele sunt foarte bune în paly-off, vor avea pretenții să câștige campionatul și noi suntem una dintre ele.

E o motivație mare, o provocare mare pentru toți. Numai cu acest gând o să muncim în fiecare zi, să facem ceva mare. Dacă o să putem, dacă o să fim buni, dacă nu, oricum obiectivul ni l-am îndeplinit, acela de a participa în paly-off. De acum încolo vrem să facem ceva foarte mare.”

Întrebat dacă sunt mai mari șansele ca Simona Hale să câștige un titlu de Grand Slam, sau Viitorul pe cel de campioană, Hagi a răspuns: “La noi e aproape imposibil, la ea e mult mai ușor. Dar în sport important e să crezi.”