• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gică Popescu revine din ce în ce mai mult aproape de fotbal și fostul internațional, eliberat condiționat din închisoare la finalul lui 2015, va pleca în cantonament cu Viitorul, în Turcia. Duminică s-a antrenat însă alături de steliști.

Campioana va pleca duminică după-amiază în Antalya, dar de dimineață Reghecampf a condus un antrenament fizic la clubul Stejarii, în sala de forță. Acolo a fost și Gică Popescu, acesta făcând și el o ședință de pregătire la câțiva pași de steliști.

În vârstă de 48 de ani, fostul internațional va pleca și el în Turcia, la finalul lunii, în cantonamentul din Anatalya al Viitorului. Fără să aibă o funcție oficială în clubul condus de Gică Hagi, Popescu îl va însoți pe acesta în cantonament și-l va ajuta în mai multe privințe pe cumnatul său.

Viitorul face primul stagiu de pregătire în Croația, între 13 și 25 ianuarie, iar pe 27 ianuarie va pleca în Turcia.