• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis în urmă cu aproape un an că marca Steaua aparține Armatei și astfel Gigi Becali a pierdut dreptul de a o mai folosi. La finalul sezonului trecut a expirat şi contractul de închiriere pentru baza din Ghencea, iar el nu a fost prelungit. Cele două părți au negociat de mai multe ori de atunci încoace, dar patronul campioanei a notificat de curând Armata.

Gigi Becali a solicitat recuperarea investiției pe care a făcut-o la stadionul din Ghencea, una de aproximativ 4 milioane de euro, informează ziare.com. Sursa citată scrie că Becali solicită să i se înapoieze nocturna, tabela, lojele şi sistemul de supraveghere.

Sursa citată notează că juristul CSA Steaua, Florin Talpan, n-a infirmat informația, dar a precizat că nu dorește să comenteze subiectul. CSA a sistat negocierile de revenirea a echipei de fotbal în Ghencea, până la evaluarea stadionului, iar acest lucru l-a supărat pe Becali.

Tocmai de aceea, el a solicitat despăgubiri și asta poate însemna că și-a luat gândul de la o revenire pe arena unde echipa a cunoscut cele mai mari succese din istoria sa.

Ieri, în direct la Digi Sport 1, preşedintele Valeriu Argăseală dezvăluise că Mirel Rădoi a insistat pentru revenirea echipei în Ghencea. "Este una dintre condiţiile pe care Mirel le-a pus şi mi se pare că e o condiţie esenţială ca o echipă să aibă propria bază de pregătire. Aşa cum îl ştiu eu pe Mirel şi cum îl văd acum, nu ştiu cum va putea trece peste acest lucru. Eu cred că dacă alte lucruri se vor rezolva, din ce îşi propune el, Mirel va trece peste asta, pentru că prea mult iubeşte acest club, este prea legat şi prea mult iubeşte meseria de antrenor", a spus Argăseală, la emisiunea "Digi Sport Special".

Acum însă, după ultima acţiune a lui Gigi Becali, şansele ca Steaua să revină acasă s-au redus considerabil.