• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali a anunțat că e interesat de noua perlă a Ligii 1, Cătălin Golofca, cel care a arătat o formă de invidiat în acest debut de sezon. Finanțatorul FCSB susține că nu va oferi însă mai mult de 300.000 de euro pe jucător.

”E adevărat, mi-au spus de Golofca și Dică și Meme. Am vorbit cu președintele lor și va face un preț. Nu negociem la televizor. Nu merită 500.000 de euro. Eu dau 300.000 de euro pe Golofca. Băluță e unul dintre cei mai buni jucători din campionat. E titular dacă îl luăm. Golofca nu ar fi printre titulari", a spus Becali, la Fotbal Club.

De asemenea, Becali a susținut și că a renunțat la transferul lui Olimpiu Moruțan! ”Nu mă mai interesează Moruțan. Eu am vrut, dar Dică și cu Meme au insistat să nu îl iau și am renunțat”, a spus Becali.

Trei goluri în patru etape a marcat jucătorul de 27 de ani pentru Botoșani. De asemenea, acesta a oferit și patru pase decisive. Jucătorul a venit de la Rapid CFR Suceava și se află la al doilea sezon în tricoul Botoșaniului.

După ce Golofca a reuşit să marcheze golul prin care FC Botoşani a câştigat cu 1-0 cu Dinamo, la Bucureşti, Valeriu Iftime, a dezvăluit că jucătorul este dorit şi în Ucraina, la Dinamo Kiev.

"Golofca are ofertă de la Kiev. Pot să iau minimum 500.000 de euro de afară. I-am spus în vară să mai rămână un sezon, ca să luăm bani mulţi", a spus Iftime, la Digi Sport.