• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a atacat din nou arbitrajele de care a avut parte CFR Cluj în acest sezon. Echipa lui Dan Petrescu are patru puncte avans faţă de FCSB, însă patronul "roş-albaştrilor" susţine că diferenţa de puncte ar fi fost în avantajul echipei sale, cu arbitraje corecte în actualul campionat.

"Ei au luat două puncte în plus cu Dinamo cu un 11 metri inventat, cu Craiova la fel, două puncte cu Iaşiul cu 11 metri inventat, şi încă două cu ăştia (n.r.Concordia Chiajna), deci sunt opt puncte în plus câştigate (n.r. cu erorile de arbitraj) .

Trebuia să avem noi patru puncte în faţă. Noi trebuia să mai avem două puncte, a dat gol Golofca cu Astra, deci noi trebuia să avem şase puncte în plus faţă de CFR", a declarat Becali, la "Fotbal Club".

Patronul celor de la FCSB se bazează însă pe valoarea lotului lui Nicolae Dică în bătălia pentru titlu.

"Noi putem face două echipe şi putem câştiga campionatul cu ambele. Ca fundaşi centrali avem doi super fundași, pe Bălașa și pe Planic, greu de înlocuit, şi să spunem că nici Benzar nu e de valoarea lui, în rest toţi sunt de valoare apropiată, gen Florinel Coman - Tănase", e convins Gigi Becali.

CFR Cluj are 29 de puncte, în timp ce FCSB 25 după 12 etape din actualul sezon al Ligii 1.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT