• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua a câștigat la Severin, în fața celor de la CS U Craiova, scor 1-2, și se pregătește acum de o altă ”deplasare”, cea de la Mediaș. Contra celor de la Gaz Metan, Laurențiu Reghecampf a pregătit o formulă ultraofensivă, din care nu vor lipsi Denis Alibec și Eddy-Harlem Gnhoere.

Informația a fost dezvăluită de Gigi Becali, deși Reghe l-a rugat să nu mai spună echipa înainte de meci.

”Reghe a pregătit o formulă ofensivă pentru meciul de la Mediaș, dar nu vă mai spun echipa pentru că se supără Reghe. M-a sunat, am vorbit cu el, i-am spus că nu voi mai da detalii”, a spus Becali la sport.ro. Omul de afaceri nu s-a putut însă abține și, după doar câteva zeci de secunde, a dezvăluit care este planul antrenorului.

Gaz Metan Mediaș - Steaua, din etapa a 25-a a Ligii 1, se va disputa duminică, 26 februarie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digiosport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro. 

”Hai să vă spun. Va juca în atac și cu Alibec și cu Gnohere. Bizonul este și el bine din punct de vedere fizic, așa că va intra de la început”, a spus Becali.

În aceste condiții, Reghe îl va retrage lângă Pintilii pe Achim, cel care a jucat pe poziția de al doilea vârf în meciul cu oltenii. Asta și pentru că Ovidiu Popescu este suspendat o etapă și nu are drept de joc la Mediaș. În aceste condiții, Bălașa este cel prin utilizarea căruia steliștii vor respecta regula folosirii unui jucător U21.

Echipa probabilă a Stelei pentru meciul de la Mediaș: Fl. Niță - Bălașa, Tamaș, Moke, Momcilovic - Pintilii, Achim - Jakolis, Alibec, De Amorim - Gnohere