• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Două zile a stat supărat Gigi Becali pe Denis Alibec, după ce atacantul a reacționat nervos ca urmare a faptului că a fost înlocuit cu Gnohere, în timpul partidei de la Cluj, cu CFR, scor 0-0.

Finanțatorul este disperat să câștige campionatul și știe că meciul cu Viitorul, programat luni pe ”Arena Națională”, poate fi decisiv în acest sens, astfel că a decis să-i ridice ”embargoul” atacantului pe care a plătit în toamnă două milioane de euro.

În plus, Becali nu s-a arătat deranjat de faptul că elevii lui Reghe se relaxează în cantonament cu partide de poker.

”Îi las să se joace. Mă duc și joc și eu cu ei. E de distracție. Să vină controlul, nu au ce să facă. Îi accept orice lui Alibec! El îmi aduce campionatul și iau 15 milioane pe el.

Joacă pe bețe de chibrituri și la final câștigă și ei 10 euro. Le dau eu voie să joace, care e problema? De ce să mă deranjeze?

M-a întrebat pe mine Reghe și i-am zis să îi lase pe băieți să se relaxeze”, a zis Gigi Becali la Romania TV.

Partida dintre FCSB și Viitorul se va disputa luni, 24 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Națională și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

În urmă cu două zile, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Becali lăsa de înțeles că Alibec trebuie suspendat.

"Dacă mă întrebaţi pe mine, eu aş începe cu Gnohere primul "11". Eu cred că e mai puternic şi ar fi mai bine ca Alibec să intre în a doua repriză. Nu ca pedeapsă, pe valoare.

Mi-e jenă mie de ruşinea lui Alibec. El mi-a zis în faţă, la mine acasă, că e conştient că Steaua e altceva decât Astra", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT