• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Constantin Budescu (26 de ani), cel mai bun fotbalist din sezonul actual al Ligii 1, are de ales între a continua la Astra sau a accepta una dintre ofertele celor de la Steaua sau Al Ahli Doha.

Preşedintele giurgiuvenilor, Dani Coman, a recunoscut că pe adresa clubului a venit o ofertă concretă şi de la campioana României, decizia aparţinându-i în acest moment internaţionalului.

"Nu avem oferte decât din ţările arabe, pentru Budescu şi de la Steaua. Steaua a făcut o ofertă concretă pentru Budescu, dar vom vedea zilele următoare ce decizie va lua jucătorul.

Sunt discuţii despre mai mulţi jucători, dar primul despre care vorbim de Budescu. Vom avea o discuţie cu el. I-aş spune să se ducă unde se simte mai bine şi unde consideră el şi familia lui că ar face performanţă", a recunoscut fostul portar al Rapidului, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI DANI COMAN 

Oferta Stelei pentru Astra, în schimbul lui Budescu:

1 milion de euro net, sumă achitată în maximum 24 de ore

Oferta Stelei pentru Budescu:

20.000 de euro - salariu lunar
4 ani - durata contractului
200.000 de euro - primă pentru calificarea Stelei în grupele Champions League

Oferta celor de la Al Ahli Dubai pentru Astra, în schimbul lui Budescu:

500.000 de euro - împrumut până la vară
600.000 de euro - achitați la vară, doar dacă arabii se vor decide să-l cumpere definitiv.